Menu

De Heren

Het is hoog tijd dat er weer eens een positieve wind door Neerlands culinaire landschap waait, wat heet, een tornado van formaat die het spreekwoordelijk kaf van het koren scheidt. De Heren A en Z, gepokt en gemazeld in ‘le monde gastronomique Néerlandais’, pakken de handschoen op en zullen hun gedenkwaardigste restaurantbezoeken met u delen via deze site. Met een heldere missie en een verende tred gaan ze op stap; zegt u het nou zelf… een leukere opdracht is er toch niet?

Heer Z

Als toonbeeld van de galante, erudiete man vertoeft Heer Z graag in het pluche van de top van de Nederlandse haute cuisine. Gewapend met een niet mis te verstane hoeveelheid kennis op het gebied van gefermenteerd druivensap, en diens combinatie met exquise bereid voedsel, is hij een graag geziene gast; altijd correct, schappelijk en bereid een zwarte brigade van opbouwende kritiek te voorzien.

Bekijk de door Heer Z bezochte restaurants en brasserieën.

Heer A

Deze immer vrijzinnige en olijke verschijning, met grote voorkeur voor tafels gedekt met klassiek linnen, mag zich graag verschansen in de grootse culinaire etablissementen die ons kikkerland rijk is. Service staat bij Heer A zeer hoog in het vaandel; iets waar hij constant een vriendelijk, doch kritisch oog op werpt. Naast zijn voorliefde voor patisserie, placht hij met plezier een zoetigheidje bij de koffie weg te snoepen.

Bekijk de door Heer A bezochte restaurants en brasserieën.