Menu

Strandlodge

24 maart 2016

Het is algemeen bekend dat de Heren graag in Winterswijk komen (klik hier) en wederom op pad naar dit Achterhoekse plaatsje voor een bezoek aan Nel en Henk van de…

Getagd met , ,
Geplaatst in Bezoeken, Petjes

De Heeren van Ambacht

18 mei 2015

Er zijn plaatsen die men enkel kent via de file-berichten op de radio. Al schietgebedjes prevelend scheuren mensen over het asfalt, hopend dat de zangerige stem, afkomstig uit de geluidsboxen…

Getagd met , ,
Geplaatst in Bezoeken, Petjes

Zomerlust

25 maart 2015

Na een dag van noeste arbeid strijken de Heren neder in een etablissement dat ze regelmatig bezoeken. Een fijne plek langs de Oude Maas met een magnifique uitzicht op de…

Getagd met , ,
Geplaatst in Bezoeken, Petjes

Asian Glories

14 maart 2015

Zoals te lezen valt in het bezoekverslag over Chung, stelt Vriend J voor om met een grotere groep Heren aan tafel te gaan bij één van de bekendste Aziatische restaurants van…

Getagd met , ,
Geplaatst in Bezoeken, Petjes

Bird

20 september 2014

De Heren besluiten om op een zonnige nazomerdag het Rotterdamse culinaire landschap te voet te verkennen. Van het nieuwe Centraal Station, de toen nog gesloten Markthal op Blaak, tot aan…

Getagd met , , , ,
Geplaatst in Bezoeken, Petjes

De Jufferen Lunsingh

7 september 2014

Na een omzwerving in Overijssel belanden Heer en Mevrouw Z voor de lunch onverwachts bij een charmant, haast Victoriaans, landhuis in de bossen van noordelijk Drenthe. De bomen wuiven in…

Getagd met , , ,
Geplaatst in Bezoeken, Petjes

Wijnbar l’Ouest

15 december 2013

Er zijn van die dagen dat je na een lange uitslaapsessie, gewoon de stad inrolt om aan te schuiven voor een goed gesprek, een mooi glas wijn en een lekker…

Getagd met , ,
Geplaatst in Bezoeken, Petjes

De Wachter

8 november 2013

Er zijn restaurants die lastig te plaatsen zijn en waar het gezegde ‘tussen servet en tafellaken’ overduidelijk van toepassing is. Bistro’s die zichzelf neerzetten als een etablissement uit het hogere…

Getagd met , ,
Geplaatst in Bezoeken, Petjes

CEO baas van het vlees

4 oktober 2013

Nieuwe restaurantformules zijn de laatste trend in gastronomisch Nederland. Voorbeelden zijn: Beluga, Ron Blauw, Lucas Rive en Toine Hermsen. Minder fratsen, goedkoper, simpelere wijn/menukaarten en een vaste prijs per gang…

Getagd met , ,
Geplaatst in Bezoeken, Petjes

Olivier Leflaive

10 mei 2013

Wat doet een verstandig Heer als hij de Bourgogne betreedt? Juist, lokale wijn drinken! Tijdens een korte vakantietrip naar het stadje Beaune, gaan de Heren met ega’s op zoek naar…

Getagd met , , , ,
Geplaatst in Bezoeken, Petjes, Specials